Tipp: Regisztrálj/jelentkezz be, hogy lásd összes partnerünket! - Belépés

A partnerek pontos címéért érdeklődj!

2Boyz Premium Car Cozmetics Budapesten

  • Megosztás
Értékelés:
(0 szavazat)

Sziasztok!

Kristóf Miklós vagyok. Társammal Kovács Gergellyel 17 éve foglalkozunk autókozmetikával. Mára már professzionális szinten van egy igen jól felszerelt kozmetikánk a XI.kerületben. a 7-külömböző csomagon kívül rengeteg külön kérhető szolgáltatást tudunk az Új és a régi ügyfelek számára kivitelezni és próbálunk a különleges kéréseknek is eleget tenni. Alkalmazottakat nem tartunk, csak a két tulajdonos dolgozik nem azért mert nem tudnánk őket megfizetni hanem azért mert maximalisták vagyunk magunkkal szemben és a munkánk iránt is. Ezen kívül mindig szem előtt tartjuk, hogy az ügyfeleink azt kapják amiért fizetnek és azzal elégedettek legyenek és ez által másoknak is ajánlanak minket.

Rendelkezünk saját web oldallal, illetve van facebook, és instagram oldalunk is amelyen követni lehet minket és a kivitelezett munkákat.
Rendelkezünk minőségi professzionális gépparkkal és prémium anyagokkal új technológiás Nano-kerámia bevonatokkal, amik hosszú távon megvédik a gépjárművek értékállóságát. Továbbá fóliázott autók tisztítását, polírozását, valamint szélvédő javítást és klíma tisztítást is tudunk kivitelezni .
Akik a feketelista tagjai azoknak a munkáinkból 20%-kedvezményt biztosítunk bármilyen beavatkozásból, illetve akik már jártak nálunk és elégedettek voltak a szolgáltatásainkkal, azoknak BMW találkozókra való felkészítésnél 30%-kedvezmény lesz.

Minden más egyebet megtaláltok az oldalakon bármilyen kérdésre igyekszünk a Facebookon keresztül válaszolni.

Mielőtt bárki is meglátogatna minket, az itt kezelt autókért felelősséget vállalunk! A kozmetika 5 0000 000-ig van biztosítva.
Belső kamera rendszerrel és 24-órás őrszolgálattal a nálunk készült autókra ingyenes parkolást biztosítunk a munkafolyamat ideje alatt.

Web: www.2boyz.hu

Tel: +3630-556-4236

Budapest, XI. kerület,

Dayka Gábor u. 3.

(Rubin Hotel garázsában)

 

Tovább a kategóriában: « Ádi autókozmetika Sopronban
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Publikus partnereink