Ha kevés a 6 henger

  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
  • Megosztás

Hála az ebay, és egyéb nemzetközi portálnak, manapság ha valaki el akar adni valamit, akkor gyakorlatilag határok nélkül teheti meg. Ennek köszönhetően van még egy vonal, ahol elcsodálkozhatunk, hogy mennyire értelmetlen dolgokkal képesek az emberek időt, és pénzt eltüntetni.

 

Cikkünk főszereplője ez az autó, illetve tulaja. Feltételezhetően egy Z4 M vásárlása, majd kompresszorral, vagy turbóval felszerelése kellemetlenül könnyű dolog lett volna, ezért inkább a roadsterek egyik alapszabályát felrúgva megdobta a gépjármű súlyát pár plusz kilóval, amit egy viper V10-es motornak köszönhetett.

Szerencsére gondoskodtak a megállásról is. Ha már motor ügyében történt kis keveredés, a konkurencia felé nyitás jelképeként a lassulásért Audi R8-as fékek felelnek. Innentől már csak pár merevítés maradt hátra, és el is készült a csodaparipa, bár inkább öszvér. Az mondjuk biztos, hogy lassúnak nem lassú, már csak az a kérdés, hogy megéri-e azt a kb 15000 eurós felárat, amivel drágább egy mezei Z4 M-nél...

 

 

Tovább a kategóriában: Autósmozi: Bmw E9 »
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned